Πρώτη επίσκεψη στον οδοντίατρό μας

 

Είναι γνωστό ότι όλοι φοβούνται τον οδοντίατρο!

Γι’ αυτό το λόγο και επειδή θεωρούμε ότι η αρχή μιας συνεργασίας είναι ένα στοιχείο που μπορεί να την επισφραγίσει, στο οδοντιατρείο μας δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στην πρώτη επίσκεψη των ασθενών που μας εμπιστεύονται.

Πάντα κατά την πρώτη επίσκεψη, λαμβάνουμε λεπτομερές ιατρικό και οδοντιατρικό ιστορικό του ασθενούς. Συζητάμε προηγούμενες οδοντιατρικές εμπειρίες – είτε ευχάριστες είτε δυσάρεστες – με σκοπό να κατανοήσουμε την οδοντιατρική του συμπεριφορά, για να μπορέσουμε να τον προσεγγίσουμε με τρόπο που να του αρμόζει.

Έπειτα, γίνεται κλινικός έλεγχος της στοματικής σας κοιλότητας, συζητάμε για τις εναλλακτικές λύσεις αποκατάστασης σύμφωνα με τις προσωπικές σας ανάγκες και επιθυμίες, το κόστος τους, καθώς και τον απαιτούμενο χρόνο περάτωσης της θεραπείας. Μια πρόσφατη πανοραμική ακτινογραφία, κατά το πρώτο ραντεβού, είναι επιθυμητή.

Επίσης, είναι πιθανό να χρειαστεί να ληφθούν αποτυπώματα των δοντιών σας, ώστε σε επόμενο ραντεβού να δείτε στα εκμαγεία ή και στο στόμα σας, χωρίς καμία επέμβαση, πώς μπορεί να αλλάξει το χαμόγελό σας.

Previous slide
Next slide