Λεύκανση
+
-

Αισθητική Οδοντιατρική

Είναι η εξειδικευμένη τεχνική, σχεδόν ανώδυνη, κατα την οποία χρησιμοποιούνται υλικά απολύτως βιοσυμβατά και ασφαλή για την δομή των δοντιών. Με την λεύκανση μπορούμε να απομακρύνουμε  τους λεκέδες από τα δόντια μας και να πετύχουμε ένα ολόλευκο και λαμπερό χαμόγελο!

Λεύκανση δοντιών στο οδοντιατρείο

Η διαδικασία της λεύκανσης στο ιατρείο διαρκεί περίπου 45 λεπτά. Αφού απομονωθούν τα ούλα με ειδικό φωτοπολυμεριζόμενο υλικό γίνεται η τοποθέτηση του υλικού λεύκανσης στην πρόσθια επιφάνεια των δοντιών. Γενικότερα, όλοι οι μαλακοί ιστοί της στοματικής κοιλότητας απομονώνονται – «προστατεύονται» – με προσοχή, έτσι ώστε να μην έρθουν σε επαφή με το υλικό λεύκανσης. Συνήθως πραγματοποιούνται 3 κύκλοι λεύκανσης, ο καθένας εκ των οποίων διαρκεί 15 λεπτά και φυσικά στην έναρξη κάθε κύκλου ανανεώνεται το υλικό λεύκανσης.

Λεύκανση δοντιών στο σπίτι

Μετά από τη λήψη αποτυπωμάτων, από τον οδοντίατρο, της άνω και κάτω γνάθου κατασκευάζονται εξατομικευμένα «μασελάκια» μέσα στα οποία τοποθετείται από τον ασθενή συγκεκριμένη ποσότητα ειδικού λευκαντικού υλικού. Ο χρόνος παραμονής τους μέσα στο στόμα καθώς και το συνολικό χρονικό διάστημα χρήσης του καθορίζονται από τον οδοντίατρο.

Συνδιασμός των 2 παραπάνω

Είναι η πιο ενδεδειγμένη μέθοδος με τα καλύτερα και πιο μακροχρόνια αποτελέσματα, γιατί λευκαίνει σε βάθος και διάρκεια.

Σχετικά Άρθρα:

Λεκέδες στα δόντια

Λεύκανση δοντιών, μέθοδοι και συχνές ερωτήσεις

  • Ωράριο Οδοντιατρείου

This website is certified by Health On the Net Foundation. Click to verify. This site complies with the HONcode standard for trustworthy health information:
verify here.