Αισθητική Οδοντιατρική

Αισθητική Οδοντιατρική

Αισθητική Οδοντιατρική

« Ό,τι θέλεις θα το πάρεις ευκολότερα με το χαμόγελο παρά με το σπαθί σου » ”Σαίξπηρ”

Η αισθητική οδοντιατρική είναι ο κλάδος της οδοντιατρικής που ασχολείται με τη διόρθωση και τη βελτίωση του χαμόγελού μας! Με τη βοήθειά της, μπορούν όλοι πια να αποκτήσουν το χαμόγελο που πάντα ονειρευόντουσαν και να αισθανθούν μοναδικοί, γεμάτοι αυτοπεποίθηση και δυναμικότητα. Επειδή η αισθητική προσέγγιση είναι κατα ένα μεγάλο βαθμό υποκειμενική, θα πρέπει πάντα πριν παρέμβουμε στον ασθενή μας να προηγείται συζήτηση και ανάλυση όλων των παραμέτρων καθώς και διαγνωστική προσέγγιση του αισθητικού προβλήματος. Η καθημερινή ανάγκη των ασθενών μας για ένα αστραφτερό και όμορφο χαμόγελο , έχει δώσει ιδιαιτερη ώθηση στην αισθητική οδοντιατρική τα τελευταία χρόνια. Πλέον οι ασθενείς έχουν να επιλέξουν μέσα από μια αρκετά μεγάλη γκάμα αισθητικών παρεμβάσεων, συντηρητικών ή μή.

Λευκανση δοντιών
Λεύκανση δοντιών

Είναι η εξειδικευμένη τεχνική, σχεδόν ανώδυνη, κατα την οποία χρησιμοποιούνται υλικά απολύτως βιοσυμβατά και ασφαλή για την δομή των δοντιών. Με την λεύκανση μπορούμε να απομακρύνουμε  τους λεκέδες από τα δόντια μας και να πετύχουμε ένα ολόλευκο και λαμπερό χαμόγελο!

Περισσότερα για την Λεύκανση δοντιών

Ορθοδοντική ενηλίκων

Ένα μεγάλο ποσοστό ενηλίκων βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να παραδεχτεί ότι αισθάνεται μειονεκτικά ή ντρέπεται να χαμογελάσει επειδή τα δόντια του ειναι ιδιαίτερα στραβά. Νιώθουν ότι έχουν χάσει την ευκαιρία να ισιώσουν τα δόντια τους και να αποκτήσουν τελικά το τέλειο χαμόγελο , γιατί πλέον ειναι ενήλικες.

Περισσότερα για την Ορθοδοντική ενηλίκων

Sealants δοντιών
Ολοκεραμικές θήκες

Η εσωτερική επιφάνεια των ολοκεραμικών στεφανών είναι κατασκευασμένη και αυτή από κεραμικό υλικό του οποίου η αντοχή πλέον είναι σχεδόν εφάμιλλη αυτής του μετάλλου. Η απουσία του μετάλλου στο εσωτερικό της θήκης είναι αυτή που προσδίδει το απόλυτο αισθητικό αποτέλεσμα καθώς και την διαπερατότητα του φωτός όπως και στα φυσικά δόντια.

Περισσότερα για τις ολοκεραμικές θήκες

Οψεις δοντιων
Όψεις ρητίνης

Οι όψεις ρητίνης είναι μια από τις τεχνικές της αισθητικής οδοντιατρικής η οποία συνήθως είναι απλή, γρήγορη, μη επεμβατική και οικονομική. Το υλικό που χρησιμοποιείται για την κατασκευή των όψεων είναι όμοιο με αυτό των «λευκών σφαγισμάτων» και ονομάζεται σύνθετη ρητίνη. Φυσικά η τεχνική χειρισμού της ρητίνης κατα την δημιουργία των όψεων –τεχνική διαστρωμάτωσης – διαφέρει από αυτή του σφραγίσματος.

Περισσότερα για τις Όψεις ρητίνης

Κεραμικες θηκες
Ένθετα και επένθετα σφραγίσματα

Όλο και περισσότεροι ασθενείς αναζητούν μη επεμβατικές, διαχρονικές και αξιόπιστες λύσεις για την αντικατάσταση των παλαιών εμφράξεων από αμάγαλμα («τα μαύρα σφραγίσματα») αλλά και εκτεταμένων τερηδονισμένων επιφανειών. Επιθυμούν μια λύση άμεση, με αισθητική και χωρίς την ανάγκη εκτεταμένου εκτροχισμού του δοντιού ή ενδοδοντικής θεραπείας αυτού.

Περισσότερα για ένθετα και επένθετα σφραγίσματα

Οψεις πορσελάνης, Κληρονομου Ιωαννα, Οδοντιατρος Πειραια
Όψεις πορσελάνης

Οι όψεις πορσελάνης είναι μια έμμεση τεχνική της αισθητική οδοντιατρικής , στην οποία παρεμβάλλεται το συνεργαζόμενο οδοντοτεχνικό εργαστήριο και η οποία ολοκληρώνεται συνήθως σε δύο ή το πολύ τρία ραντεβού. Η πορσελάνη είναι ένα κεραμικό υλικό πολύ πιο ανθεκτική από τη σύνθετη ρητίνη και ειδικά οι όψεις από πορσελάνη αποτελούν επικαλύψεις των πρόσθιων επιφανειών των δοντιών κατασκευασμένες στο εργαστήριο.

Περισσότερα για τις Όψεις πορσελάνης

smile lift
Ωράριο Λειτουργίας
Αποφύγετε την αναμονή

Σεβόμαστε πάντα τον διαθέσιμο χρόνο του ασθενούς, που μας επιλέγει, γι’ αυτό φροντίζουμε να είμαστε συνεπείς στα ραντεβού μας, χωρίς καθυστερήσεις στο χώρο αναμονής!