Ορθοδοντική ενηλίκων
+
-

Αισθητική Οδοντιατρική

Ορθοδοντική ενηλίκων

Ένα μεγάλο ποσοστό ενηλίκων βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να παραδεχτεί ότι αισθάνεται μειονεκτικά ή ντρέπεται να χαμογελάσει επειδή τα δόντια του ειναι ιδιαίτερα στραβά. Νιώθουν ότι έχουν χάσει την ευκαιρία να ισιώσουν τα δόντια τους και να αποκτήσουν τελικά το τέλειο χαμόγελο , γιατί πλέον ειναι ενήλικες.

Εαν και έχουν  ήδη εφευρεθεί τα διάφανα brackets οι  περισσότεροι ενήλικες δεν αποφασίζουν να τα τοποθετήσουν γιατί αφενός θεωρούν ότι παρόλο το διάφανο υλικό κατασκευής τους συνεχίζουν να είναι ευδιάκριτα (με τη πάροδο του χρόνου ελαφρώς κιτρινίζουν και επίσης συγκρατούν αρκετή ποσότητα τροφής ) και αφετέρου γιατί αισθάνονται  ότι “έχουν πλέον χάσει το τρένο” αφού δεν μπήκαν στη διαδικασία της ορθοδοντικός θεραπείας όταν ήταν έφηβοι (πολλοί επίσης θεωρούν ότι δεν γίνεται να διορθωθούν τα δόντια λόγω ηλικίας ).

Πλέον αυτό το πρόβλημα τείνει να εξαλειφθεί με τα “διάφανα μασελάκια“! Η θεραπεία με τα διάφανα μασελάκια περιλαμβάνει ένα συγκεκριμένο αριθμό από διάφανους εξατομικευμένους νάρθηκες, ο καθένας εκ των οποίων σχεδιάζεται απο τον οδοντίατρο και χρησιμοποιείται για περίπου 2 εβδομάδες. Τα μασελάκια ειναι αόρατα και δεν εμποδίζουν καθόλου στην ομιλία, εκτός από τις 2-3 πρώτες μέρες. Ο ασθενής θα πρέπει να τα φοράει καθ´ολη την διάρκεια της ημέρας και να τα αποχωρίζεται μόνο την ώρα του φαγητού .

Η χρονική διάρκεια της ορθοδοντικός θεραπείας εξαρτάται από το εκάστοτε ορθοδοντικός πρόβλημα . Αξίζει να σημειωθεί ότι είτε έντονες σκελετικές ανωμαλίες είτε δύσκολα ορθοδοντικά προβλήματα ίσως να μην μπορούν να διορθωθούν με αυτή τη μέθοδο .

 • Έκτακτο περιστατικό ;

  Παρόλο που το ιατρείο εργάζεται μόνο με ραντεβού, δεν μπορούμε να παραβλέψουμε την οξύτητα του πονόδοντου και προσπαθούμε να ανακουφίσουμε άμεσα τα επείγοντα περιστατικά μας, ακόμα και εμβόλιμα στο πρόγραμμά μας.

  Επικοινωνήστε μαζί μας για να αντιμετωπίσουμε το προβλημά σας άμεσα.

  T:2104522863
 • Ωράριο Οδοντιατρείου

  • Δευτέρα - Παρασκευή
   8.30 - 21.00 | Δεχόμαστε με ραντεβού
  • Έκτακτα περιστατικά
   Εμβόλιμα κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης
This website is certified by Health On the Net Foundation. Click to verify. This site complies with the HONcode standard for trustworthy health information:
verify here.